NUFFNANG

Tuesday, 29 May 2012

SEGMEN TINGKATKAN VISITOR DAN FOLLOWER



seperti biase lah..sy bru je nak berjinak ngn blog2 nie...so saye  join segmen ni..nak tmbahkan kenalan =)



jom ikut instruction kt bwh ni k..

first, korg mestilah follow blog ejad ni.. http://dazzilurzzi.blogspot.com/2012/05/segmen-tingkatkan-visitor-dan-followers.html
wat lah tajuk entry korg ' SEGMEN TINGKATKAN VISITOR DAN FOLLOWER '
then letak banner di ats dlm entry korg..
da ciap link kan terus ke blog ejad ni..

*easy je kn...pe ag join la yew..
* cepat2 tarikh tutup b4 30 MAY 2012 ni taw..!!

10 comments:

  1. singgah dan folloe..^.^

    yang Benar, Ringkas, Sopan, Peace..^.^
    NINJA

    ReplyDelete
  2. baby follow sini dr segmen yg sama.. :)

    ReplyDelete
  3. Singgah sini dr segmen yg sme :)

    ReplyDelete
  4. salam....
    tumpang lalu... :)

    ReplyDelete
  5. salam singgah dan follow belog ini
    dari segmen yang sama
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/segmen-tingkatkan-visitor-dan-followers.html


    belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
    HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
    meyh tengok tuto yang amal buat
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html
    *tak ganggu status BE nuffnang

    ReplyDelete
  6. http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/05/segmen-tingkatkan-visitor-dan-followers.html

    dari segmen yg same

    ReplyDelete
  7. bw and follow kamu dr segmen tu..

    ReplyDelete